Begeleiding

Voor een vrolijk, assertief kind!

Als uw kind reeds langer rondloopt met deze problemen is een goede begeleiding hard nodig. U zult zien dat de juiste begeleiding en zorg effect hebben op zowel het kind als uw eigen leven. U kind is meer open en kan beter met u praten. Geen slechte cijfers meer zoals u gewend was, maar een kind dat zelf de touwtjes in handen heeft. Het kind word meer zelfstandig en de stemming is weer beter. Dit kan niet zonder de juiste begeleiding. Dit kan overigens ook in het weekend of avond uren. Als kindercoach ben ik getraind om het beste uit u en uw kind te halen, en vanwege mijn creatieve geest weet ik altijd een andere invalshoek om problemen op te lossen. één van de belangrijkste dingen bij uw kind is niet wat u of anderen van hem/haar denken maar wat ze zelf van zich vinden en met name de stemmen achter deze stellingen die haar/hem dit wijs maken. Zelf heb ik deze stemmen als een gevoel weten te omschrijven.

Om een goed effect te krijgen van de juiste begeleiding van de verschillende problemen, gaan we een plan opstellen wat we kunnen doen, in tijdsbestek en gericht op zijn/haar beste kunnen. Sommige dingen kunnen raar lijken maar hebben wel degelijk effect ook op de lange duur. Twijfel nooit als je vragen hebt, vraag gerust want het mag niet zo zijn dat er onduidelijkheid onstaat.

Kindercoach Schouten uit Uden

Als uw kind langer met problemen rondloopt, wacht niet op een oplossing maar grijp in, het is niet alleen een probleem van uw kind maar ook van u. Het moet niet zo zijn dat u straks geconfrontreerd word met gedrag dat u niet wenste. Het is mogelijk dat Het kind van een stil verlegen kind, naar een succesvol assertief kind kan worden, mits er goed en helder is wat het probleem van uw kind omtreft. Dit maak ik duidelijk in een plan en met de juiste hulpmiddelen komen we een heel eind.