Help mijn kind word gepest!

Word je kind gepest? Neem contact op om verdere schade te beperken in de toekomst!

Digitaal pesten..

Bij digitaal pesten komt heel wat kijken, maar is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, wat mag wel en wat mag niet?

Ervaringsdeskundige/Kindercoach

Het verhaal

Als ervaringsdeskundige weet ik alles over gepest worden en wat het kan doen bij een kind en later als volwassene. Om niet teveel details op deze website te zetten kies ik ervoor om mijn verhaal wat beknopt weer te geven. Ik ben 16 jaar lang gepest en kon me niet verdedigen, ook al zat ik op judo. Het is een jeugd geweest die je geen enkel kind zou wensen. Wat ik wil bereiken? Dat het pesten in de wereld stopt. Kinderen zich weer kind voelen en dat we beginnen met het oplossen van pesten in plaats van er over te blijven praten en tegen te protesteren. Ondanks alle discussies over pesten, wordt er op school vaak niet veel aan gedaan! Hier wil en kan ik verandering in brengen, het gaat tenslotte om de toekomst van een kind. Slechte cijfers op school, communicatieproblemen, afzondering en nog veel meer problemen.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel problemen door pesten verholpen bij kinderen, vaak waren daar maar één of twee gesprekken voor nodig. Dankzij mijn kennis herken ik hun gedrag en problemen en daarom heb ik deze hulp op vrijwillige basis aangeboden. Al deze kinderen hebben weer een fantastische toekomst en dan heb ik het over kinderen die wilden stoppen met school, maar nu op 2 nivo's hoger zitten en zelfs een bachelor in science! Als ik problemen van pesten moet oplossen zoeken en vinden we samen het werkelijke probleem. Als u problemen hebt met uw kind of u kunt uw kind niet bereiken, stuur dan een mail. Ik help u graag!

Conclusie:

Om een goed beeld te kunnen vormen over wat er allemaal verkeerd is gegaan in mijn opvoeding, mijn intuïtie, mijn survival drang en instinct, komen er zo veel vormen van aanpassingen kijken die niet te vinden zijn in een boek. Ik zie mezelf als een mensenfluisteraar. Vanwege het feit dat ik heel mijn leven alleen maar andere mensen geobserveerd heb, kan ik oprecht zeggen dat ik weet hoe een mens in elkaar zit, waar je naar moet kijken als het gaat om gedrag en hoe dit gedrag tot stand is gekomen.

Recensies:

L. 16 jaar.
Ik vind het fijn dat ik weet dat ik niet als enigste gepest wordt. Ik ging een keer praten met Tim en het fijne is dat hij me begrijpt. Dat hij naar me luisterd en dat hij me tips geeft. Ik heb bijvoorbeeld een pest schriftje. Daar heb ik alles in opgeschreven wat er is gebeurd. Gelukkig had ik het want op school konden ze eindelijk bewijs zien. Ook heb ik een moodboard gemaakt. Over mezelf. Als ik me even vervelend voel dan kan ik er altijd naar terug kijken. Verder bedankt Tim voor het begrip en voor een luisterend oor.