Nieuws!

Website Wordgepest online!April 2017:
Pesten is een groepsproces wat je ook terug kunt vinden in de dieren wereld, entiteiten zoeken een vorm van zichzelf en dat doen ze door zichzelf te projecteren aan anderen, hierdoor vinden ze zichzelf. Ik heb zo veel geleerd over het groepsproces en denk patroon wat zich door de jaren heen ontwikkeld als het gaat om pesten. Er is geen vergelijk met wat ik heb geleerd. Hiervoor heb ik mijn hart en ziel in dit project gestopt. Vanaf vandaag is er eindelijk een antwoord op pestproblemen! kijk snel voor de website op de knop hieronder!

Lezingen!

27 Juli Lezing "De gevolgen van Pesten" in Muzerijk Uden! De lezing gaat over een stuk geschiedenis en de gevolgen van pesten op de korte en lange duur. Ben jij wel eens gepest of heb je zelf gepest of ken je iemand in je omgeving die met pesten te maken heeft? Dan is deze lezing voor jou! Entree is gratis en Aanmelden kan via de bibliotheek/kennismakers.

Om er op de juiste manier achter te komen wat het beste is voor je kind als het gaat om pest problemen, heb ik een lezing ontwikkeld waar duidelijke antwoorden in voorkomen, deze is op aanvraag ook voor op scholen te gebruiken. Heel veel weten we niet over pesten, als ervaringsdeskundige vind ik het van belang mijn kennis omtrent dit onderwerp niet voor mezelf te houden. Hoe herken je dat je kind gepest word? Wat kun je wel doen? Waarom kan de omgeving of school veel zaken niet zien? Lijkt het alsof niemand het wat kan schelen? Naast de lezing over pesten heb ik lezingen over stoornissen, depressie, stress en angst. Kijk op de website van www.wordgepest.nl en maak een afspraak!

Opleiding Kindercoach geslaagd!

Het was een opleiding die al langer op mijn verlanglijstje stond, maar vanaf vandaag mag ik me officieel Kindercoach noemen! 25 zware hoofdstukken verder en bijna cum laude geslaagd! Die 9 tienen komen goed van pas! Nu ga ik me storten op de opleiding Klinische psychologie!

April 2017 Nieuwe website!

Website:

Als ik het niet weet dan kom ik er achter of ga achter de informatie aan, net als deze website, Ik dacht dit moet ik zelf ook kunnen, dus ben achter de computer gekropen en heb een website gemaakt. Dit duurde 1 week, als je het niet weet, kom je er achter door te doen! Ik heb inmiddels diverse websites gebouwd, waaronder www.spooktochten.nl, www.cityoffears.nl www.frame4frame.nl www.rustedbrushfx.nl, www.wordgepest.nl, en nog vele andere!

Volgende nieuwtje:

Zit te denken aan een opleiding klinische psychologie, het is praktisch en zorgt dat ik op hoger niveau kan werken. Wellicht iets om gewoon te doen! Sterker nog, Ik ben er aan begonnen, in mei kwam de cursus aan, en ik was meteen verslaafd. verpakking open en 2 hoofdstukken opgegeten.. oeps.