Pesten

Het verhaal

Als ervaringsdeskundige weet ik alles over gepest worden en wat het kan doen bij een kind en op latere leeftijd als volwassen persoon. Om niet te veel details op deze website te zetten kies ik er voor om mijn verhaal wat beknopt neer te zetten met wat hoogtepunten (lees dieptepunten) Ik ben 16 jaar lang gepest, vanwege mijn lengte, ik kon me niet verdedigen ook al zat ik op judo. Het is een jeugd geweest die je geen enkel kind durft te wensen. Wat ik wil bereiken? Dat het pesten in de wereld stopt. We beginnen mondjesmaat aan pesten te werken in Nederland, maar er wordt op school vaak niet veel aan gedaan! Hier wil en kan ik verandering in brengen, het gaat tenslotte om de toekomst van je kind. Slechte cijfers op school, communicatieproblemen, afzondering en nog veel meer problemen.

Een psychiater of psycholoog kan niet in het hoofd kijken van een kind, ik wel, ik ben er namelijk geweest. en weet als geen ander wat uw kind meemaakt. Jarenlang je gedrag aanpassen is daarvan een voorbeeld. Het kind word als het ware geprogrammeerd! Geen keuzes kunnen maken in het leven omdat je daar niet mee bezig bent. Niet opkomen voor jezelf, geen weerstand kunnen bieden? Allemaal directe gevolgen van pesten! Heb je er als volwassen persoon nog steeds last van? Er zijn zoveel zaken waar hulp kunt inschakelen. Ik ben uiterst creatief, vandaar ook deze website. Ik wil iets veranderen in de maatschappij, door niet zomaar weer een website  te bouwen, maar ook om de gevolgen van pesten eens onder de loep te nemen. Met concrete voorbeelden voor kinderen op school, toneel, enthousiasme en humor, kan ik de mening van het kind omtrent pesten veranderen; ook leraren kan ik helpen met het signaleren en herkennen van problemen rondom pesten op school. Problemen met uw kind en kunt u uw kind niet bereiken? Stuur een mail!!

Wat nu?

Om een goed beeld te kunnen vormen wat er allemaal verkeerd is gegaan met mijn opvoeding, mijn intuitie, mijn survival drang en instinct. Komen er zo veel vormen van aanpassingen kijken die niet te vinden zijn in een boek. Ik zie mezelf als een mensen fluisteraar, vanwege het feit dat ik heel mijn leven alleen maar geobserveerd heb naar andere mensen en kan met oprecht zeggen dat ik weet hoe een mens werkt, waar men moet kijken als het gaat om gedrag en hoe dit gedrag tot stand is gekomen.

Liever een blij kind?

Heb je het gevoel dat je niet word begrepen of dat andere instanties het niet snappen wat er speelt? Ziet u geen vooruitgang? Laat de school u in de steek en kunt u weer zoeken naar een nieuwe school? Mail me voor een afspraak, zodat we een oplossing hebben!

Digitaal pesten..

Bij digitaal pesten komt heel wat kijken, maar is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, wat mag wel en wat mag niet?