Traject op maat

Uw kind is het dierbaarste bezit en u wilt er alles aan doen om te voorkomen dat uw kind in problemen verzeilt raakt. Ik kan u inzicht geven wat er anders kan in de omgang met deze problemen. Waar moet je op letten bij uw kind om erger te voorkomen. Ten eerste wil ik u laten zien waarom bepaalt gedrag veranderd en waar u kunt ingrijpen. Om inzicht te krijgen wat er precies speelt, maak ik een assessment van uw kind waar de directe problemen liggen en eventueel nog te bepalen problemen die in het vooruitzicht liggen. Dit traject begint vanaf het moment dat ik bij u binnenstap en de interactie aan ga tussen de ouders en het kind waar het om gaat.

Als kindercoach ben ik expert in het overtuigen van het eigen kunnen van het kind en het beste uit het kind te halen. als ervaringsdeskundige op het gebied van pesten is het voor mij een eenvoudige zaak om een duidelijk beeld te scheppen wat er aan de hand is in het dagelijkse leven van uw kind. Ik heb het ervaren als kind en weet wat er speelt in de psyche van uw kind. Om het probleem te verhelpen word een plan van aanpak gemaakt. Het traject word op maat gemaakt en afgesteld op de specifieke problemen van uw kind. Neem contact op om een afspraak te maken. Ik geef u handige tips, trucs en weetjes waar menig anti-pest platform jaloers op zijn. Gewoonweg omdat ze de kennis niet hebben om pest problemen echt op te lossen, en werken veel aan de buitenkant. Veel organisaties lijken veel, maar doen niets aan het oplossen van pesten. Ik werk aan twee kanten, aan de binnen én buitenkant. Ik grijp het met beide handen aan en u wilt resultaat! Daar sta ik voor!

Je staat niet alleen!

Hoe klein je wereld ook word, je staat nooit alleen, neem het van mij aan, ik ben er geweest, praat er over of mail me voor een afspraak!