Voorstellen:

Mijn naam is Tim Schouten, ben 40 jaar oud en heb 1 prachtige dochter samen met mijn vrouw. Sinds 2010 zijn er bij mij veel dingen veranderd in het leven en dat is te wijten aan een pest-verleden van 16 jaar lang. Mij is altijd verteld door instanties en scholen dat er iets mis was met mij. Ik was te dom, hoorde er niet bij, het lag altijd aan Tim. In 2010 ervaarde ik 'snachts een heftige vorm van stress waardoor ik moest stoppen met werken en in therapie moest gaan. PTSS, ontwijkende persoonlijkheidsstoornis en een zware depressie waren de reden om te gaan praten over problemen die er waren. 5 Jaar later en zoveel kennis meer, was ik weer helemaal boven Jan. Vroeger was ik te dom op school, nou haal ik opeens tienen voor de opleiding kindercoach!! Als ervaringsdeskundige weet ik nu zo veel meer over gedrag en kinderproblematiek, dat het zonde zou zijn als ik iets anders ga doen. Hier ligt mijn hart. Kinderen zijn de toekomst en voor kinderen doe je alles!

Een psychiater of psycholoog kan niet in het hoofd kijken van een kind, ik wel, ik ben er namelijk geweest. en weet als geen ander wat uw kind meemaakt. Jarenlang je gedrag aanpassen is daarvan een voorbeeld. Het kind wordt als het ware geprogrammeerd! Geen keuzes kunnen maken in het leven omdat je daar niet mee bezig bent? Niet opkomen voor jezelf, geen weerstand kunnen bieden? Allemaal directe gevolgen van pesten! Heb je er als volwassen persoon nog steeds last van? Er zijn zoveel zaken waarvoor je hulp kunt inschakelen. Ik ben uiterst creatief, vandaar ook deze website. Ik wil iets veranderen in de maatschappij, door niet zomaar weer een website te bouwen, maar ook om de gevolgen van pesten eens onder de loep te nemen. Met concrete voorbeelden voor kinderen op school, toneel, enthousiasme en humor, kan ik de mening van het kind omtrent pesten veranderen; ook leraren kan ik helpen met het signaleren en herkennen van problemen rondom pesten op school. Hebt u problemen met uw kind en kunt u uw kind niet bereiken? Stuur een mail!!

Conclusie:

Mijn hele leven observeer ik menselijk gedrag en lees ik interacties van andere mensen om na te kunnen gaan of dit invloed op mij of anderen heeft. Ik zie mezelf hierdoor als een mensen fluisteraar en kan oprecht zeggen dat ik weet hoe een mens werkt. Waar men moet kijken als het gaat om gedrag en hoe dit gedrag tot stand is gekomen.

Je staat niet alleen!

Hoe klein je wereld ook word, je staat nooit alleen. Neem van mij aan, ik heb ook de nodige problemen gehad. Praat er over of vul het contactformulier in.

Digitaal pesten..

Bij digitaal pesten komt heel wat kijken. Wat mag wel en wat mag niet?